Misiunea Microgel

Maini curate oriunde te-ai afla!

MICROGEL este un gel igienizant destinat curățării eficiente a mâinilor,
fără clătire. Prin modul in care este ambalat, acesta este foarte practic si nu necesita mult spațiu pentru a fi mereu la îndemână.

Despre Noi

„IANIS by ACROPOLLY” SRL este o societate românească, înființată in anul 2011, la București si activitatea sa este orientată către ambalarea produselor alimentare ( zahar, îndulcitori, sare , piper, uleiuri, sosuri etc) si nealimentare ( gel dezinfectant mâini, șampon, creme) in pliculețe de unica folosință sau formate mici, care pot fi personalizate in funcție de necesitățile clienților noștri. 

In aceasta perioada dificila pentru sanatatea comunitatii, incercam sa ne aducem contributia si, in intampinarea nevoilor de igienizare aparute ca urmare a noului Coronavirus, am initiat productia si comercializarea unui produs pentru curatarea mainilor, pe baza de gel dezinfectant, cu actiune rapida. Va propunem un mod inovativ de ambalare a gelului dezinfectant de maini – in pliculete de unica folosinta, cu o dimensiune redusa, astiel incat sa fie mereu la indemana, confortabil de folosit si manipulat, dar si eficient de distribuit catre clientii sau angajatii Dvs.

MICROGEL este un gel igienizant destinat curățării eficiente a mâinilor, fără clătire. Prin modul in care este ambalat, acesta este foarte practic si nu necesita mult spațiu pentru a fi mereu la îndemână. Îl puteți păstra in geanta, ghiozdan, portofel, trusa de scule si chiar in buzunar. MICROGEL acționează rapid, iar prin simpla aplicare a acestuia, direct pe palme, si prin masarea lui pana la absorbția complete in piele, acesta asigura igienizarea necesara a mâinilor si oferă de asemenea hidratarea acestora, datorita conținutului de glicerina.

Valorile Noastre

Frequently Asked Questions

Pentru a comanda MICROGEL ne puteti contacta pe email la office@inplic.ro  sau telefonica la 0784.756.706

Sau accesand formularul de contact din site.

Alcool etilic denaturat 70%, glicerină, benzoat de denatoniu, tertbutanol, polimeri, apă demineralizata sterilă.

Se utilizează ca atare, fără a fi diluat!

Se aplică o cantitate mică direct pe palmă și se masează până la absorbția completă.

Asigură rapid curățenia/igienizarea optimă a mâinilor în câteva secunde.

Induce efect imediat de hidratare, datorită conținutului de glicerină.

Nu necesită clătire și nu usucă mâinile. Produsul este un produs cosmetic și nu necesită aviz de punere în piață ca biocid.

Atentie! Produsul se folosește numai în scopul pentru care a fost destinat.

Contact me
sms
phone
email