Misiunea Microgel

Maini curate oriunde te-ai afla!

MICROGEL este un gel igienizant destinat curățării eficiente a mâinilor,
fără clătire. Prin modul in care este ambalat, acesta este foarte practic si nu necesita mult spațiu pentru a fi mereu la îndemână.

Actualizat la: August 2, 2020

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare  („Termeni”, „Condiții de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul https://inplic.ro („Serviciul”) operat de InPlic.ro („noi”, „noi” sau „nostru” „).

Accesul dvs. și utilizarea serviciului dvs. este condiționat de acceptarea și respectarea acestor condiții. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte a termenilor, este posibil să nu accesați Serviciul.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul, caracteristicile și funcționalitățile sale originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a InPlic.ro și a licențiatorilor acestuia.

Linkuri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de InPlic.ro.

InPlic.ro nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că InPlic.ro nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de un astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile. pe sau prin orice astfel de site-uri sau servicii web.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii web ale unei terțe părți pe care le vizitați.

Incetarea Serviciului


Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui încetării, inclusiv, fără limitare, prevederi de proprietate, exonerari de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

Termeni legislativi

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Nerespectarea vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată nulă sau nerespectabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificari


Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce aceste revizii devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Contact

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

Contact me
sms
phone
email